Ofte stillede spørgsmål

En mulighed at registrere din bolig for udlejning og onlinebooking. Med denne komplette bookingtjeneste tager vi hånd om hele bookingprocessen for dig.
Denne tjeneste skal ikke forveksles med en typisk annonceplads på f.eks. De Gule Sider. Det du har oprettet, kommer til at ligge online med mulighed for umiddelbar booking. Der oprettes ikke kontakt inden bookingen, medmindre en gæst har kontaktet agenten for at få mere at vide om objektet, i hvilket tilfælde agenten vil kontakte dig. Dine kontaktoplysninger udleveres ikke før bookingen er gennemført.
Dit objekt skal følge retningslinjerne på /guidelines.
Du som udlejer godkender formidlingsaftalen /agreement når du lægger dit bolig-objekt online for udlejning. Læs aftalen igennem nøje, så du forstår hvordan tjenesten fungerer.
Du, som udlejer, får øget sikkerhed igennem forsikringen /insurance, som indgår i tjenesten. Det er en tillægsforsikring til din almindelige husforsikring. Vær opmærksom på, at du selv har ansvar for at du har den forsikring, som du behøver for dit objekt. Se gerne dine eksisterende forsikringer igennem med hensyn til selvrisiko m.m. Normalt har man en selvrisiko pr skade.
Når du har oprettet dit objekt, så er det sidste du skal gøre, at sætte dit objekt ”På” (el. ”Af”). Du kan kun sætte dit objekt ”På”, når du har udfyldt alle obligatoriske felter. Når du sætter dit objekt ”På”, betyder det, at informationen om dit objekt sendes igennem systemet, så det kommer til at være synligt online på bookingsiden.
Der gøres en gennemgang af dit oprettede objekt. Om formidleren finder forkerte, ufuldstændige eller direkte upassende objekter, så har formidleren ret til at frakoble dit objekt. Du bliver i så fald kontaktet med mere information omkring fejl og mangler, det kan f.ex være forkert prissætning ifølge retningslinjerne eller at du har angivet kontaktoplysningerne i boligbeskrivelsen, hvor de ikke må ligge.
Når dit objekt er færdig og klar for bookinger på bookingsiden, tager vi hånd om administrationen i forbindelse med bookinger. Når en booking er gennemført, er den bindende for dig. Det betyder at der ikke indledes en forespørgsel men bookes direkte i systemet.
Når bookingen er gennemført, får du automatisk en mail med informationer om lejerens kontaktoplysninger m.m. som du forventes kontakte for praktiske detaljer. Ved bookingen betaler lejeren boliglejen til formidleren.
Du får udbetalt lejen efter lejerens ankomst hos dig. Læs mere i formidlingsaftalen: /agreement.
Du får udbetalt kompensation for gennemført booking med et beløb tilsvarende den pris du har angivet i systemet, i forhold til din ønskede leje pr objekt og nat.
Sørg for at kontakte lejeren i god tid. I skal indbyrdes aftale nøgleaflevering m.m. Læs mere i formidlingsaftalen: /agreement
Lejeren skal, hvis ikke andet er angivet, selv medbringe sengelinned og håndklæder. Det dog muligt for dig at aftale andre løsninger med lejeren ved direkte kontakt.
Hvis du ikke kan komme i kontakt med din lejer, kan formidleren prøve at hjælpe dig. Det er lige så vigtigt for lejeren at få kontakt til dig med henblik på at bookingen er bekræftet og ikke kan annulleres senere end 39 dage før ankomst.
Hvis ikke andet er aftalt mellem dig og lejeren, skal objektet være til rådighed for lejeren senest kl. 15:00 på ankomstdagen til og med kl. 11:00 på afrejsedagen.
Hvis ikke andet er aftalt, er lejeren ansvarlig for slutrengøringen. Du og lejeren skal indbyrdes aftale efter bookingen om eventuelle andre løsninger f.eks. hvis du tilbyder slutrengøring, som betales ved ankomst. Et tip er at aflevere et informationsark til lejeren ved ankomst.
Udbetaling sker til det kontonummer du har angivet ved oprettelse, onsdagen i ugen efter lejerens ankomst. Har du ikke modtaget udbetalingen fredag ugen efter lejerens ankomst, kan det være fordi du ikke har angivet et kontonummer eller at du har angivet forkerte kontooplysninger.
Du kan altid logge ind på // for at se dine registrerede oplysninger, objektinformation, bookinger m.m. Her kan du redigere oplysninger for både annoncer (f.eks. ændre billeder) eller din profil (f.eks. kontonummer, kontaktoplysninger).
Brugernavn er altid din e-mailadresse.
Adgangskoden har du angivet ved registrering. Har du glemt din adgangskode, skal du klikke på ”glemt adgangskode” på login-siden.
I normalfald tager det 2-3 dage fra du markerer dit objekt som ”På” til objektet synes online. I nogle tilfælde kan det dog tage nogle dage mere. Skulle du ikke kunne finde dit objekt online, så kan du kontakte supporten som så vil fejlsøge. Du bør dog i hvert fald vente 5 dage, før du kontakter supporten.
Prisen skal være rimelig. Prissættes objektet urimelig høj er der mindre chance for at det bliver booket. Prisen du sætter selv er ikke prisen som vises online. Din pris + formidlerens serviceafgifter = onlinepris på bookingsiden. Læs mere i formidlingsaftalen: /agreement
Læs også retningslinjerne omkring priserne som eventuelt findes på den bookingside/hjemmeside for begivenheden, hvor du fandt informationen om at registrere dig.
Opsigelsesfristen for denne aftale er 1 måned. Ligger der aktive bookinger på objektet som ikke er blevet gennemført endnu, udløber aftalen først efter gennemførte bookinger. Udlejeren har ansvar for at justere bookingbare tider i systemet i forbindelse med opsigelsen
Du har altid tilgang til systemet og mulighed for at logge ind og sætte dit objekt til ”Af”, hvilket gør at det ikke længere er bookingbar.
Udlejere som ikke opfylder sine aftalte forpligtelser bliver erstatningsskyldige overfor Formidleren for omkostninger og skader som Formidleren og/eller Lejeren bliver påvirket af. Heriblandt Formidlerens omkostninger for ombookinger, ændringsafgifter og eventuel erstatning for Lejeren som har gjort bookinger som ikke er blev gennemførte, samt eventuelle mistede indtægter.

 

Reklamation & problemer

Det er udlejerens ansvar at gøre et eftersyn af objektet ved afrejse, samt kontrollere at der er gjort rent samt se efter eventuelle skader. I forbindelse med eftersynet skal Udlejeren påtale eventuelle fejl og skader omgående til Lejeren samt kræve erstatning for f.eks. ekstra rengøring eller selvrisikoen for skader.
Lejeren har ikke ret til at anvende objektet for flere personer end der er blevet booket. I som Udlejere har ret til at afvise eventuelle ekstra personer. Hvis hele selskabet vælger at forlade boligen vil i dog alligevel få lejen udbetalt.